За знаците от зодиака съществуват много стеротипи. Смята се например,

...
За знаците от зодиака съществуват много стеротипи. Смята се например,
Коментари Харесай

Какви тайни крият загадъчните жени-Козирог

 Какви-тайни-крият-загадъчните-жени-Козирог

За знаците от зодиака съществуват доста стеротипи. Смята се да вземем за пример, че Скорпионите са скандалджии, Близнаците са двулични, а Овните са демонски инатливи. Но би трябвало да разграничаваме отличителнтие черти от характера и наложените легенди. 

За Козирозите също съществуват значително заблуди. Битува мнението, че представителите на тази зодия са перфекционисти, които не търпят промени, студени са и безразлични и във всичко са склонни да търсят иззгода. Но по този начин ли е в действителност? С какви черти се отличават хората, родени под този знак? Ето 5 от главните секрети на жените-Козирог:

1. Предпазливостта на първо място

Жените-Козирог могат да бъдат доста нерешителни. Те мъчно вадят страстите си на показ, тъй като считат това за демонстрация на уязвимост. Хората, родени под знака на Козирог, авансово се приготвят за най-лошото, с цел да се предпазят от разочрования.

2. Мечтаят да бъдат обичани

Макар дамата Козирог да държи своите усеща под ключ и деликатно да избира своя сателит в живота, повече от всичко на света тя жадува да я обичат, почитат и одобряват такава, каквато е.

3. Те са романтици

Представителите на тази зодия може да имат потребност от малко време, с цел да позволен човек до себе си и да стартират да му се доверяват, макат да имат вяра в приказките и любота от пръв взор.

4. Те са грижовни

Жените-Козирог се стремят да виждат положителното в хората. Те одобряват околните си с всичките им недостатъци, подготвени са да им се притекат на помощ в сложна минута и да им дадат приятелско рамо.

5. Те са работливи

Тези дами са доста проведени, виновни и не се боят да поемат самодейността. Мнозина представители на този знак са насочени към кариерата и получават приятност от това, което вършат. Жените-Козирог нормално са скромни и не се хвалят със своите триумфи, само че чакат, че другите ще почитат триумфите им.

Не би трябвало да се съди за човек по стандартите – зад тях се крият доста незнайни секрети!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР