За зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията днес е

...
За зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията днес е
Коментари Харесай

Магистър по финанси от Оксфорд стана зам.-министър на транспорта

За зам.-министър на превоза, осведомителните технологии и известията през днешния ден е назначен Александър Пулев - магистър по финанси на Оксфордския университет и бакалавър по осведомителни системи и финанси на университета в Мейн, Съединени американски щати. Това заяви държавната пресслужба като се базира на заповед на министър-председателя.

В известието се споделя, че професионалната кариера на Пулев минава през " Уникредит ", където последните четири години е шеф " Инвестиционно банкиране " ; Европейската банка за възобновяване и развиване, в която шест години е основен банкер; управител " Консултации по покупко-продажби " в Ърнст и Янг. В справката за него се споделя също, че е работил е в международни компании като " Браун Брадърс Хариман " и " Дженеръл Електрик ".

Не се прецизират ресорите на Пулев, само че назначението става на фона на неблагополучията към освобождението на заседналия край резервата Яйлата търговски транспортен съд, посочили неналичието на добра организация на избавителната активност в морето.

Досега служебният министър Христо Алексиев имаше двама заместници - Нели Андреева и Христина Велинова.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР