За втория ден от австралийската си обиколка херцогът и херцогинята

...
За втория ден от австралийската си обиколка херцогът и херцогинята
Коментари Харесай

Двама под дъжда: лошото време не спря Меган да готви, а Хари – да играе с деца

За втория ден от австралийската си обиколка херцогът и херцогинята на Съсекс дойдоха в Дъбо, където графикът им беше все по този начин ангажиран.

В сряда заран локално време Меган и Хари бяха посрещнати на летището от 150 локални възпитаници . Сред тях беше и 5-годишният Люк Винсент, който откакто получи прегръдка от Меган, беше обаян от брадата на принц Хари и продължи да я гали .

 Меган и Хари Getty

Директорката на учебното заведение Ан Ван Дартел споделя пред “Hello Magazine”: „ Любимият човек на света за Люк е Дядо Коледа, който има брада. Затова и почеса брадата на Хари. “

При идването си в града Меган носеше сив блейзър от сбирката на своята другарка Серена Уилямс , бяла риза Maison Kitsuneр, черни дънки Australian Outlander, черни ботуши J. Crew и огърлица на австралийския дизайнер Natalie Martin.

 Меган и Хари Getty

По-късно двойката прегледа съоръжение, употребявано от локалните въздушни лекарски услуги върху бременни пациентки . Меган показа, че се усеща малко изморена, само че бременността ѝ дотук върви добре и самата тя „ се храни от адреналина “ по време на първата си обиколка в Австралия.

 Меган и Хари Getty

Меган Маркъл и принц Хари посетиха плантация в Маунтин Вю, а за мотива херцогинята беше донесла бананов самун, изработен персонално от нея . За него 20-годишната Бенита Уудли, която го оцени с 5 звезди, споделя за херцогинята:

„ Тя сподели, че в случай че вървиш на посетители у някого, постоянно се носи нещо, по тази причина и по този начин е направила. Каза, че се тормози, че е поставила повечко банани, само че хергоцът отговори, че в никакъв случай не може да се прекали с тях. “

 Меган и Хари Getty

Техни домакини бяха семейство Уудли – пето потомство локални фермери. Двойката беше впечатлена от 13-месечната Руби Каръл, на която Меган и Хари се радваха, до момента в който пиеха чай в градината .

В края на деня принц Хари изнесе тирада във Виктория парк в Дабо, с която похвали устойчивостта на локалното население в оправянето със сушата. 10 минути преди идването им обаче към този момент беше завалял дъжд, а когато на Хари му беше препоръчан чадър, принцът се пошегува: „ Имам жена си. “

 Меган и Хари Getty

Меган заставам от самото начало с чадър до него, предпазвайки го от мощния дъжд, който въпреки всичко съумя да измокри Хари.

Вижте още благи моменти с Меган и Хари от този ден в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР