За втори пореден ден граждани се събраха на кръстовището на

...
За втори пореден ден граждани се събраха на кръстовището на
Коментари Харесай

Граждани отново излязоха на протест, искат наказание за всеки нарушител

За втори следващ ден жители се събраха на кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски " в столицата, където Георги Семерджиев умъртви при тежка злополука две млади девойки, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Движението в региона е спряно. Хората беседват между тях, доста от тях са с колела и с дребни деца. Те упорстват за заслужено наказване за всеки извършител на закона и бързи и съответни дейности от страна на органите на реда.

Протестът е под надпис " Срещу рецидивистите и корупцията на пътя ".

На металната ограда, с която е обезопасен събореният от удара на джипа на Георги Семерджиев асансьор на метростанцията, някой е написал:

Животи прекъснати. Цветя изкоренени. Семейства почернени и фантазии осакатени. Хиляди сърца до болежка засегнати. Прах и земя и доста черни хризантеми. Нека пристигна краят на тази война. Опомни се дребосъче, застани под небето и погледни звездите. Колко мои връстници не доближиха дните.

По-рано министър председателят в оставка разгласи война на рецидивистите, употребяващи наркотични субстанции и сядащи зад кормилото на автомобила.

Вътрешният министър Бойко Рашков добави, че профилираната полицейска акция стартира още през днешния ден и няма краен период. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР