За втори път Чарлз Спенсър, брат на лейди Даяна, оставя

...
За втори път Чарлз Спенсър, брат на лейди Даяна, оставя
Коментари Харесай

Богатите също плачат! Чарлз Спенсър смразен с дъщерите си (Дори не ги заведе до олтара)

За повторно Чарлз Спенсър, брат на лейди Даяна, оставя дъщерите си сами да вървят по пътя към брачния олтар. Лейди Кити Спенсър се ожени през 2021-та година за прочут милиардер, само че татко й по този начин и не благоволи да я заведе до олтара. Той даже не участва на сватбата, а отсъствието му бе извинено с обстоятелството, че младото копие на сестра му, принцеса Даяна, е избрало за собствен брачен партньор, мъж, който е много по-възрастен от нея.

 

Сега граф Спенсър още веднъж няма да извърши бащинския си дълг и отхвърля да участва на сватбата на втората си щерка - лейди Амелия Спенсър. Тя ще се омъжи тези дни за бизнесмена Грег Малет с който е дружно от 11 години, само че татко й няма да участва. Вместо това ще се занимава с овце и агнета в Англия...

 

За комплицираните връзки сред граф Спенсър и децата от първия му брак се знае от дълго време. Те обаче бяха видени на сватбата на Меган и Хари, на тази сред Кейт и Уилям, както и на сватбата на принцеса Йожени. Изненадващо обаче, граф Спенсър отхвърли да участва на венчавките на личните си дъщери, което породи някои клюки.

 

Според доближени, връзките им охладнели след третия му брак. Графиня Карън Спенсър, от която той има две деца, не утвърждава брачният партньор й да поддържа връзка с дъщерите от първия си брак.

 

Децата му израснаха в Южна Африка, до момента в който той живееше в Англия след гибелта на сестра си през 1997 година. Лейди Виктория Ейткън получи цялостно настойничество и върху трите си дъщери и върху сина си - Луис, виконт Олторп, който ще  е и предстоящ граф Спенсър.

 

" Докато растяха Кити, Елизабет и Амелия бяха доста близки с татко си. Това се промени, когато той срещна третата си брачна половинка. Те се отчуждиха извънредно доста и в този момент за всички е облекчение, че няма да участва на сватбата в Южна Африка. Официалната причина е, че е претърпял контузия, само че истината е, че брачната половинка му не утвърждава околните му връзки със фамилията ", издават доближени. 

 

Каквато и да е повода, очевидно граф Спенсър не се погажда с дъщерите си. И явно няма желание да ги съпровожда до брачния олтар.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР