За втора поредна вечер пред Съдебната палата във Варна се

...
За втора поредна вечер пред Съдебната палата във Варна се
Коментари Харесай

Втори ден на протести срещу насилието във Варна и Добрич

За втора поредна вечер пред Съдебната палата във Варна се събраха хора, които са пристигнали, с цел да изразят позицията си против насилието. Те показват поддръжка към обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора.

Събралите се упорстват за допустимо най-тежкото наказване за причинителя, законови промени и промени, с които институциите дейно да се опълчват на насилието във всичките му форми.По-рано митинг се състоя и в Добрич, а част от събралите се описаха своите истории.

„ Аз съм била жертва на домашно принуждение в продължение на 10 години с дете с аутизъм. Стояла съм с вярата да се оправят нещата, тъй като децата имат потребност от татковци “, сподели Камелия Тодорова от Добрич. „ Чувствала съм се унизена, непрекъснато под стрес, напрегнат. Искам да има смяна за всички “, добави тя. „ Тук съм, с цел да бъда гласа на всички тези, които са жертви на домашно принуждение. Независимо дали са дами, деца или мъже. Психологическото принуждение също е принуждение и желая щерка ми да израсне в по-добра страна и да няма потребност да диря избавление за нея другаде “, добави Тагрит, която е излязла на демонстрацията с детето си.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР