За втора поредна година ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС АД се довери на

...
За втора поредна година ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС АД се довери на
Коментари Харесай

Юнимастърс отново се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги като доставчик на зелена енергия

За втора поредна година ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС АД се довери на своя дълготраен снабдител ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги при закупуването на сила, създадена по екологичен път. Документът, гарантиращ потреблението на 100 % зелена сила за интервал от две години, беше връчен на изпълнителния шеф Николай Божилов, от Албена Лазарова – търговски шеф в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Теодора Кирякова – управител продажби.

Юнимастърс e водещ интернационален снабдител на логистични услуги, който предлага необятна гама от новаторски цифровизирани решения в региона на превоза, спедицията, логистиката и цялостното ръководство на веригата за доставки.

„ Да използваме сила от възобновими енергийни източници е цел, която сме си сложили още преди 15 години, и която следваме непрестанно и през днешния ден. ”- показа господин Николай Божилов, приемайки документа.

Освен, че употребява екологично чиста сила в своите административни здания, Юнимастърс поставя и непрестанни старания за понижаване на въглеродния отпечатък, като влага в транспортни средства от последно потомство, в цифровизация на работни процеси и в енергоспестяващо осветяване, и техника.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

 

*публикация

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР