За втора поредна година в Регионалната библиотека Никола Фурнаджиев в

...
За втора поредна година в Регионалната библиотека Никола Фурнаджиев в
Коментари Харесай

Патриотичен конкурс за деца послучай 140 г. от...

За втора поредна година в Регионалната библиотека " Никола Фурнаджиев " в Пазарджик ще бъде извършен конкурс-рецитал за най-малките възпитаници. Организатори са Фондация ”ВМРО ”- Пазарджик взаимно с културното ведомство и Регионалното ръководство на образованието. 

Това издание е отдадено на 140-годишнината от Освобождението на България, която се навършва тази година, а тематиката е  „ Аз обичам България “. Проявата ще се състои на 1 март, четвъртък, от 13.00 ч. в Регионалната библиотека. 

В състезанието могат да вземат участие всички възпитаници от първи до четвърти клас от община Пазарджик. Те ще бъдат оценени от тричленно експертно жури. Всички участници ще получат награди, а най-хубавите ще бъдат особено отличени. 

Целта е българчетата още от най-ранна детска възраст да бъдат възпитавани в духа на българските обичаи и да обичат своята татковина. 

Трети март е най-важната дата в нашата история, когато след петвековно турско робство, България става свободна, акцентират домакините на събитието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР