За втора поредна година отборът на ЦСКА предоставя страхотната възможност

...
За втора поредна година отборът на ЦСКА предоставя страхотната възможност
Коментари Харесай

ЦСКА отново обяви инициативата Стани част от отбора!

За втора поредна година тимът на ЦСКА дава страхотната опция на почитателите, които имат абонаментни карти, да вземат участие в лотария, от която двама души ще завоюват пътешестване с " алените " до Румъния за мача реванш от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите против Сепси.

Първият дуел против носителя на Купата на Румъния ще бъде този четвъртък от 20:00 часа българско време на стадион " Българска войска ", а на полувремето ще бъдат изтеглени имената на двамата печеливши, които ще пътуват дружно със Саша Илич и компания за северната ни съседка идната седмица.

Единственото изискване за присъединяване в томболата е въпросният последовател да има абонаментна карта за срещите на ЦСКА през сезон 2023/24, като двамата късметлии ще могат да вземат със себе си по още един непосредствен.

Реваншът сред Сепси и ЦСКА на румънска земя ще бъде на 3 август (четвъртък) от 20:00 часа българско време.

От ПФК ЦСКА пуснаха и видео на клубния уебсайт, в което припомниха какви страсти изживяха спечелилите в томболата през предходната година, които получиха шанса да пътуват до Ирландия за реванша с локалния Сейнт Патрик.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР