За втора поредна година от варненското сдружение Кашалот“ организират инициативата

...
За втора поредна година от варненското сдружение Кашалот“ организират инициативата
Коментари Харесай

За втора година сдружение „Кашалот“ търси истории за „Спирка за разкази“ във Варна

За втора поредна година от варненското съдружие „ Кашалот “ провеждат самодейността „ Спирка за разкази “.

Тазгодишното издание на плана ще се организира в границите на месец и половина от 20-и май до 30-и юни с финансовата поддръжка на Фонд „ Култура “ на Община Варна. В този интервал спирки на градския превоз в града ще бъдат преобразени в места за творчество и въображение.

Тази година тематиката е „ А в този момент накъде “. „ Кашалот “ кани млади и стимулирани създатели да се включат в плана като изпратят собствен роман (до 250 думи) до 10-и май. Пълна информация за присъединяване и подаване на разказите може да се откри на страницата на плана в интернет. Тази година се одобряват и разкази на британски език. Нужно е заглавие на творбата, както и имената или псевдонима на създателя, акцентират инициатирите. Освен във Варна, тази година планът ще се осъщесви и в София и Пловдив.

„ Спирките на градския превоз са едни от най-незабележимите места в града. Места, през които единствено минаваме, губим си времето в очакване и продължаваме. А за какво вместо това не ги превърнем в място за ентусиазъм? Например в естрада за млади създатели. “, пишат още уредниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР