За втора поредна година Фондация Шанс за децата и природата

...
За втора поредна година Фондация Шанс за децата и природата
Коментари Харесай

Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

За втора поредна година Фондация „ Шанс за децата и природата на  България “ и Център за млади гении, гр. Бургас афишират акция „ Шанс за гения на Бургас “за разкриване и развиване на надарени младежи в региона на науката, технологиите и изкуството.

Кампанията още веднъж се реализира с поддръжката на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас.

На финалистите ще бъде обезпечено изцяло гратис целогодишно образование в единствения европейски сертифициран център за работа с гении – Център за млади гении, гр. Бургас, в следните сфери: театрално изкуство, български език и литература, изобразително изкуство, фешън дизайн, информатика и нови технологии и водачество и ръководство на планове. Кампанията е ориентирана към всички младежи от Бургас и района на възраст от 14 година до 20 година

Организаторите иниициират за поредна година акцията заради високата успеваемост при образованието на миналогодишните финалисти по програмата. Младежите потвърдиха добитите познания и умения посредством голям брой изяви в национални и интернационалните формати. Всички те се снабдиха и с европейски приети документи от съответния план.

 „ Щастливи сме, че към този момент 10 години имаме опцията да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните познания чрез новаторски способи на образование. Екипът ни се състои от изключителни експерти с дълготраен трудов опит и голям брой персонални достижения и отличени възпитаници. Важно е да отбележа, че изпреварващите учебното образование авторски планове, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в образователните заведения, а надстройват знанията. “ – разяснява Лилиана Славова, ръководител на Фондацията, основател на Център за млади гении, гр. Бургас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР