За връзка между Диляна Попова и Асен Блатечки започна отново

...
За връзка между Диляна Попова и Асен Блатечки започна отново
Коментари Харесай

Диляна Попова призна - истина е! С Блатечки са заедно, но любовта им не е за разказване

За връзка сред Диляна Попова и Асен Блатечки стартира още веднъж да се приказва около новия филм, " Останалото е пепел ", в който двамата играят. Там тя влиза в ролята на Мария - секретарката на Атанас Буров, който пък е изигран от него.

Виж още: Диляна Попова пръска съблазън от Малдивите! Актрисата с зов към всички

Но истина ли е връзката им или още веднъж става въпрос за нечиста сделка по медиите? Е, този път няма неистина, Диляна Попова и Асен Блатечки са дружно. Това призна актрисата и модел в изявление пред NOVA. 

Виж още: Каква е тайната на щастливия брак и по какъв начин се поддържа пристрастеността? Джена знае и споделя!

" Историята ни с Блатечки не би трябвало да се споделя. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и неприятните моменти. В момента с него сме дружно. Никога любовта не може да е неточност. Особено, когато се е родило и дете, в резултат на тази любов ", призна Диляна Попова и направи и още едно самопризнание.

Виж още: Биляна Йотовска заведе фамилията си в парадайса! Впечатли с фит форма, а щерка ѝ - с дисциплинираност

Оказва се, че тя постоянно се е тормозила за сина им, Борил, тъй като постоянно по медиите излизали погрешни изказвания, за които тя не знаела по какъв начин ще бъдат признати. 

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как съумя да си навлече рецензията на злобарите и на празника?

За себе си Диляна Попова призна, че има благополучен живот, в който съумява да следва фантазиите си. Но и още веднъж изрази терзание за планетата, която е наш дом. " Дразня се на хората, които ме питат за какво се занимавам да групирам настрана боклуци. Човекът е най-страшното животно ", безапелационна бе актрисата.

Виж още: Няма да познаете Божана Кацарова през днешния ден! Риалити звездата се похвали с нова обич и планове

Диляна Попова разяснява и известните интервенции, на които се подлагат от ден на ден дами, само че съгласно нея дамите единствено губят нежността си по този метод. " Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, само че ми пречеше и го махнах ", показа още моделът.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР