За век и половина в МВР се създаде практика и

...
За век и половина в МВР се създаде практика и
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Обществото дава отлична оценка на МВР

За век и половина в Министерство на вътрешните работи се сътвори процедура и ние черпим от нея, с цел да се оправяме със актуалните провокации и да предвиждаме някои бъдещи събития. Това сподели министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков на гала пред Паметника на Незнайния боец в София във връзка празника на Министерство на вътрешните работи. В последната година свършихме дилемите си по този начин, че да получим отлична оценка от обществото , добави министърът. 

За първи път проявихте воля и кураж и да се противопоставите на неразрешени феномени по време на изборите , обърна се Рашков към служителите на реда. С дейностите си снижихте равнището на платен избор до търпими равнища, това не се беше случвало, продължи той.

Службите на Министерство на вътрешните работи работиха и по случай със корист на европари, отпуснати за пътища, сподели Рашков.

България няма проблем с противозаконната миграция, до момента в който в Турция има четири-пет милиона мигранти. В Министерство на вътрешните работи стартира огромна промяна, само че тя продължава с техническото възобновяване, сподели още Рашков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР