За Ванга може да се говори много, но малцина знаят,

...
За Ванга може да се говори много, но малцина знаят,
Коментари Харесай

Някои са късметлии, други имат тежка съдба: какво казва Ванга за всяка зодия

За Ванга може да се приказва доста, само че малко на брой знаят, че с изключение на велика ясновидка, петричката гадателка е била и доста наясно и с астрологията.

Пророчицата разделя всички знаци на зодиака на няколко групи. Според нея измежду представителите на зодиакалните съзвездия има такива, които цялостен живот са защитавани от ангели. А на някои тя предсказва тежка орис. Също по този начин ясновидката откроява знаците от зодиака, които могат добре да се конкурират с нея. Вижте към коя група принадлежите вие.

 група зодии

Късметлийски звезди

Според българската ясновидка, тези зодиакални знаци са надарени с особена мощ и сила. Хората от тези съзвездия са свързани с висшите сили: в живота им съвсем не пораждат съществени проблеми, а шансът постоянно се застрахова по стръмните завои на ориста. Според Ванга такива хора, в случай че изпитват компликации, сами са си отговорни за тях.

Телец

Един от най-надеждните знаци на Зодиака. Телците са уверени в себе си, спокойни и рационални. Въпреки че звездите са благосклонни към тях, безпроблемният им живот е по-скоро тяхна лична заслуга. Телците постоянно знаят какво желаят и решително вървят към задачата си, висшите сили единствено леко ги побутват и им оказват помощ да се оправят с неуспехите. Хората от това съзвездие могат сами да си провалят живота, в случай че са упорити и не одобряват даровете на небето.

Скорпион

Ванга счита, че това е най-загадъчният зодиакален знак от целия хороскоп. Такива хора са доста раними, само че и упорити. Висшите сили обичат Скорпионите и постоянно им оказват помощ във всички инициативи. Но те самите могат да изгубят всичко, просто тъй като не могат да благодарят в подобаващия миг. Също по този начин Скорпионите би трябвало да се научат да се доверяват повече на хората към тях.

Лъв

Друг представител на зодиакалния кръг, който е в положителни връзки със звездите. Понякога Лъвовете имат доста компликации в живота, само че всичко това е, тъй като преди да стартират, се стараят да потвърждават своето предимство и егото им е повишено до невероятни размери. Ванга постоянно е съветвала Лъвовете да не помнят за " кралската корона " и да обръщат повече внимание на близките. Само тогава те ще могат изцяло да се отърват от проблемите в живота си.

Риби

От висшите сили Рибите са получили невероятна свръхспособност - да угаждат на всички. Именно с помощта на нея Рибите могат да реализират всичко, което желаят. Освен това хората от това съзвездие са изненадващи късметлии. Дори когато си слагат невъзможни цели, събитията са такива, че мечтаното отива в ръцете им. На Рибите Ванга оставя значим съвет: да бъдат малко по-сериозни.

 група зодии

Зодиакални знаци с сложна орис

Наред с късметлиите, Ванга открои знаците на Зодиака, които постоянно срещат компликации и трудности в живота. За да не се разстройват представителите на тези съзвездия, ясновидката е дала препоръки по какъв начин могат да подобрят живота си.

Везни

Според Ванга Везните са доста подвластни от околната среда. За тях постоянно е значимо да знаят какво се мисли за тях. И в случай че възникне избор - да се провиснал или да оказват помощ на другар, Везните ще изберат второто. Само че претекстовете им не са толкоз безобидни, колкото наподобява на пръв взор. За да станат по-щастливи, Везните би трябвало да се научат да отхвърлят, да спрат да мислят за другите и да се научат да поемат отговорност за дейностите си.

Близнаци

Всички неуспехи при този знак се дължат само на техните задръжки. Те би трябвало да бъдат по-смели, само че в това време и по-спокойни. Ако зародят проблеми, Близнаците не би трябвало да изпадат в суматоха и да се втурват от една прекаленост в друга. Също по този начин хората от това съзвездие са склонни към неприятни привички. Те би трябвало да преодолеят вътрешните си демони по този начин, че висшите сили да повярват в тях и да стартират да им оказват поддръжка.

Рак

Емоционалните и депресивни Раци също се сблъскват с доста проблеми. Ванга е сигурна, че животът на всеки зодиакален знак е като пословичната зебра. Но непрекъснатото мрънкане на Раците нервира звездите, по тази причина проблемите порастват по пътя им като снежна топка. Хората от този знак би трябвало да одобряват по-лесно неуспехите и да прибягват до поддръжката на другари, с цел да претърпяват по-лесно неприятностите.

Козирог

За страдание животът на Козирога не може да се назова елементарен. Най-често хората от това съзвездие сами си измислят проблеми, с цел да потвърдят за следващ път на другите какъв брой са положителни. Козирозите имат и позитивни страни, които отсъстват при другите зодиакални знаци - това са невероятната устойчивост и увереност. Те би трябвало да ги напомпват - единствено по този метод ще могат да се отърват от проблемите.

 група зодии

Знаци, които ще могат да се конкурират с Ванга

Не може да се каже, че Ванга се е страхувала от тези знаци на зодиака, тя просто ги е възприемала като сродна душа. В края на краищата, в случай че желаят, хората от тези съзвездия могат да развият ясновидска заложба и да се конкурират с ясновидката.

Водолей

Хората от този знак се раждат необикновено привлекателни, само че в това време могат да наподобяват странни. Ако желаят, те могат да открият дарбата да лекуват или да предсказват бъдещето. Ако не отделят време за практики, свръхестествената заложба към момента ще ги преследва. Водолеите са по-склонни от другите да виждат оракулски сънища и да се сблъскват с резултата дежавю.

Дева

Да, не се учудвайте, практичната Дева е считана от Ванга за доста талантлив знак от Зодиака. Девите могат да развият дарбата на емпат: те усещат хората и могат да оказват помощ със препоръки, а останалите от хороскопа е по-добре да ги слушат. Девите имат неприятно око и в случай че ги обидите, то в подмяна ще дойдат дребни неприятности и здравословни проблеми.

Стрелец

Представителите на този знак имат сносно развити свръхестествени качества още от раждането си. Стрелците би трябвало единствено да одобряват дарбата си и ще могат да виждат бъдещето и да се трансфорат в щит за фамилията и приятелите си. Като цяло дарбата на Стрелците по-често е ориентирана не към персоналното им благополучие, а към това да оказват помощ на другите. Самите Стрелци могат да разчитат само на осъществяването на желанията, които насочат по време на пълнолунието.

Овен

Страстните и решителни Овни получават всичко, което желаят, като че ли с магическа пръчка. Мислите ли, че всички благословии им се падат като манна небесна? Всъщност всичко това е с помощта на мощното им подсъзнание: на Овните им стига да пресъздават постоянно и те получават това, което желаят. За да не изгубят езотеричните си умения, Овните не би трябвало да отхвърлят да оказват помощ на околните си и да се занимават с щедрост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР