За устойчиво и справедливо уреждане на украинската криза е необходимо

...
За устойчиво и справедливо уреждане на украинската криза е необходимо
Коментари Харесай

Лавров: Киев и Западът не искат мир, специалната военна операция ще продължи до постигане на целите й

За стабилно и заслужено споразумяване на украинската рецесия е належащо да се отстранен нейните първопричини
Киев и западните страни не показват воля за политическо споразумяване на Украйна, тъй че Русия няма различен избор, с изключение на да продължи специфичната военна интервенция до реализиране на задачите си. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за вестник O Globo.

" Нито Киев, нито Западът показват политическа воля за разрешаване на спора. Нямаме избор; специфичната военна интервенция ще продължи до реализиране на задачите й ", сподели още Лавров.

Лавров напомни, че задачите и дилемите на специфичната военна интервенция са обрисувани от съветския президент Владимир Путин.

„ Това е демилитаризацията и денацификацията на Украйна, премахването на заканите за сигурността на Русия, произлизащи от нейната територия “, означи Лавров.

„ За стабилно и заслужено споразумяване на украинската рецесия е належащо да се отстранен нейните първопричини. Западът би трябвало да спре да помпа Украйна с оръжия, а Киев би трябвало да спре военните дейности. Украйна би трябвало да се върне към неутрална, необвързана и нуклеарна свободен статут, ценене на правата и свободите на жителите. Необходимо е да се вземат поради новите териториални действителности, обстановката на място ", добави съветският външен министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР