За удобство на жителите и гостите на Бургас, в празничната

...
За удобство на жителите и гостите на Бургас, в празничната
Коментари Харесай

Във Великденска нощ ще има безплатни курсове на градския транспорт

За улеснение на жителите и гостите на Бургас, в празничната нощ на 15 против 16 април по линии Б11 и Б12 ще бъдат осъществени изключителни курсове. Те ще потеглят от начална спирка в 00:30 часа. Линиите обслужват главните спирки в кварталите „ Изгрев “, „ Славейков “ и „ Меден рудник “, както и спирки на основни места в града – УМБАЛ, бул. „ Демокрация “, ул. „ Булаир “. Очаква се рейсовете да бъдат в региона на ЖП гара/Транспортна болница почти към 00:45-00:50. В тези курсове, обезпечени от Общината и „ Бургасбус “ ЕООД, пасажерите ще могат да пътуват гратис.

Ако закъснеят повече, бургазлии могат да се възползват и от платената нощна линия, която обезпечава транспортно обслужване на пасажерите всяка нощ в интервала от 23.30 до 04.00 ч. Тя свързва централната част на града с комплексите „ Меден рудник “, „ Зорница “, „ Изгрев “ и „ Славейков “.

С оглед обезпечаване на безвредно и удобно пътешестване, от „ Бургасбус “ се обръщат с апел към жителите да не внасят запалени свещи в пътническите салони на рейсовете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР