За тринадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна

...
За тринадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна
Коментари Харесай

За тринадесета година EVN България кани студенти за своята стажантска програма „Младежи с бъдеще“


За тринадесета поредна година ЕVN България ще организира своята лятна стажантска стратегия " Младежи с бъдеще ", която дава опция на надарени младежи да придобият действителен на практика опит в сдружението. Желаещите да вземат участие в програмата могат да аплайват по избрани позиции, в сходство с техния интерес и желания, оповестиха от сдружението. Програмата е с дълготрайност три месеца: юли, август и септември 2018 година В взаимозависимост от оповестените позиции местата на осъществяване на стажовете включват централни отдели на EVN България и потребителски центрове на компанията в Югоизточна България.

EVN България кани искащите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в период до 30 април 2018 година на електронен адрес: [email protected]. Информация за съответните стажантски позиции е оповестена на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню „ Кариери” на линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

И тази година стажантите ще имат опция да работят по действителни и значими планове, подкрепяни от опитни и квалифицирани експерти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат късмет да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в сдружението или покана за посещаване на централата на EVN в Австрия.

През 2018 година EVN България още веднъж ще вземе присъединяване в редица кариерни конгреси за дейни студенти и търсещи работа да осъществят директен контакт с представители на компанията и да получат подробна информация и консултация за кариерните благоприятни условия в нея. Календарът на участията включва:

13-14 март 2018 година – Национални дни на кариерата гр. София

29 март 2018 година – Кариерен конгрес, Минно-геоложки университет, гр. София

4 април 2018 година – Национални дни на кариерата гр. Пловдив

17 април 2018 година – Форум Стажове, Технически университет - гр. София

18 април 2018 година – Форум Стажове, Технически университет

21 април 2018 година – Кариерен конгрес, Берлин, Германия.

Повече информация за идните участия на EVN България в кариерни конгреси можете да откриете на интернет страницата на компанията на следния линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР