За трети път в своята история Манестър Юнайтед зае последно

...
За трети път в своята история Манестър Юнайтед зае последно
Коментари Харесай

Байерн доуби надеждите на Юнайтед, английският тим аут от Европа

За трети път в своята история " Манестър Юнайтед " зае последно място в груповата фаза на Шампионската лига и е навън от шампионата. " Червените дяволи " бяха победени от " Байерн " с 0:1 на " Олд Трафорд " и останаха на 4-то място в гр. А с 4 т.

Кингсли Коман осъществя единствения гол в 71-ата минута, а до края, пък и преди този момент, домакините не съумяха да създадат задоволително в офанзива. Не сътвориха и доста голови обстановки. Баварците, от своя страна, направиха задоволително, с цел да вземат трите точки и да завършат с 16.

На осминафиналите ще ги съпровожда " Копенхаген ", който победи " Галатасарай " с 1:0, по този начин зае второто място с 8 т. Турският гранд остана трети с 5 т. и ще продължи в Лига Европа. 

А отвън втория по мощ шампионат остана и неговият отличник, още повече владетел, откогато съществува - " Севиля ". Тимът загуби в Ланс с 1:2, по този начин остана финален с 2 т. (без победа) в гр. В.

Френският тим ще се подвизава в Лига Европа. А ПСВ " Айндховен " и " Арсенал " направиха 1:1, като този резултат свърши работа на нидерландците, които са втори - след лондончани.

В гр. С " Наполи " взе своето против " Брага " - 2:0. Така зае второто място с 10 т., до момента в който " Реал " (Мадрид) приключи с цялостен актив от 18 т. " Белите " не разрешиха на симпатичния " Унион " (Берлин) да грабне влиятелен хикс в немската столица - 3:2. Двубоят вървеше доста забавно - " Унион " поведе, " Реал " стигна до цялостен поврат, скромният (не и като фенове) тим направи 2:2 в 85-ата, само че в 89-ата Дани Себайос му лиши насладата.

В ЛЕ ще играе " Брага ".

В гр. D имаше две въпросителни - кой ще е първи, и кой трети. 

" Интер " (Милано) и " Реал Сосиедад " приключиха 0:0. Така испанският отбор завоюва карето, а италианският, финалист в ШЛ тази година, му стана подгласник. Точките са равни - по 12.

В същото време от доста неподходяща позиция " Бенфика " хвана последния трен за Европа - ЛЕ, като надделя " Залцбург " с 3:1 в Австрия. Така двата отбора събраха по 4 т. и драмата бе огромна, защото резултатът по-рано през есента сред двата тима в Лисабон бе 2:0 за " Залцбург ".

Головата разлика е 7:11 за " Бенфика " и 4:8 за " Залцбург ". И решителният гол падна в 90-ата минута, дело на Артур Кабрал.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР