За трета поредна година три двойки ще получат специална финансова

...
За трета поредна година три двойки ще получат специална финансова
Коментари Харесай

Пещерска финансира три сватби

За трета поредна година три двойки ще получат специфична финансова премия, гратис фото и видео снимане и питиета за сватбите си.

Инициативата „ Просто кажи „ Да “ се провежда за трета поредна година от „ Пещерска “ ракия. Цифрите на искащите двойки да вземат участие също се усилват, сочат данни на уредниците. В предните две издания са се присъединили общо 1223 двойки, а броят на всички участници доближава 10817 индивида. „ Много от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба, само че срещат финансови усложнения да го създадат “, споделят от „ Пещерска “. Наградите в състезанието са по 5000 лева за три от двойките. Той продължава до 5 август на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg.

Желаещите да вземат присъединяване се записват на уеб страницата на състезанието, като в случай че завоюват, би трябвало да сключат брак в границите на септември-декември 2018. Двойките качват изложение за своята мечтана женитба, обща фотография, а в случай че имат и снимано видео, това им носи бонус точки. Съдържанието би трябвало да е автентично, с цел да е по-голям е шансът за нареждане измежду финалистите за огромната премия. „ Вярваме в българското фамилията и точно желанието да запазим традициите ни стимулира да организираме третото издание на „ Просто кажи „ Да! “. В последните две години акцията се радваше на голям интерес. Много от двойките у нас желаят да се оженят, само че постоянно са лимитирани от финансови пречки. Затова желаеме да ги подкрепим. Щастливи сме, че „ Пещерска “ е намерила своето място в отбелязването на обичайните празници и се употребява отговорно в специфичните моменти за всяко семейство.”, разясняват от компанията-производител VP Brands International.

На уеб страницата www.justsayyes.bg могат да се записват и “сватбари “ - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР