За трета поредна година нашият град ще е домакин на

...
За трета поредна година нашият град ще е домакин на
Коментари Харесай

Summer Vibes Festival отново във Видин

За трета поредна година нашият град ще е хазаин на младежкия Summer Vibes Festival.

Той ще се организира на 11 и 12 юни край емблематичната цитадела „ Баба Вида “. Организатори на събитието са Община Видин и Event Masters.

Програмата на фестивала ще предложи доста страсти за дребни и огромни. През всеки от двата фестивални дни преди обяд ще има dance school. Там участниците ще изработят танц, който ще показват вечерта на огромна сцена пред аудитория. Следобед ще се играят доста занимателни игри като изтегляне на въже, скачане с чували, ластик, федербал, национална топка, надпревари с колелета, тротинетки и други Участието във всяка игра ще носи по едно парче от пъзел, като най-после събралите всички части ще вземат участие в лотария с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безвъзмездни концерти на едни от най-актуалните измежду младото потомство музикални звезди у нас. На 11 юни всички видинчани и посетители на града ще могат да чуят и да се срещнат онлайн с латино кралете Торино и Пашата, както и с музикалната сензация Дара. На 12 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo. Водещ на събитието ще е неподражаемият Монти.

Мисията на Summer Vibes Festival, както и в предходните издания на младежкото събитие, е да изведе децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко забавен метод за развлечение – навън, в действителния свят. Целта е да се насърчи общуването посред им онлайн, без цифрови устройства, както и да се заздрави връзката с родителите им посредством едно общо прелестно прекарване.

Summer Vibes Festival Vidin 2022 е с вход свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР