За това призна самата тя. Преди дни блюнетката осветли част

...
За това призна самата тя. Преди дни блюнетката осветли част
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се подмладява с вампирска терапия

За това призна самата тя. Преди дни блюнетката осветли част от тайните за своята хубост, като изброи огромна част от обичаните си естетични процедури. По време на терапитията посредством центрофугиране на кръвта се отделят алените кръвни кафези. След това богатата на бели кръвни кафези и тромбоцити плазма се влиза на несъмнено място в тялото и го подмладява или оздравява, в случай че е наранено от контузия.

Освен вампирския лифтинг, на всеки шест месеца Светлана си прави скулптуриране на лицето със специфични филъри, които поддържат неговата форма във типа, в който в последно време я познаваме. В „ Инстаграм “ почитателите на плеймейтката я заринаха с въпроси по какъв начин поддържа външния си тип. Тя им изясни, че не се си е правила покачване на вежди и няма силикон в гърдите. Не си слага и хиалурон в устните, защото те са попълнени със силикон още от времето, в което тази процедура към момента не бе публично забравена.

Гущерова показа още, че дерматоложката й доктор Каляшева е светнала, че възрастта на една жена проличава главно по шията и ръцете й. Затова в последно време правела процедури и за тяхното поддържане. Съпругата на Християн Гущеров обаче обясни, че до момента в който е била бременна е прекратила процедурите, с цел да не навреди на бебето, написа „ Уикенд “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР