За това, което се случва по пътищата има отговорни много

...
За това, което се случва по пътищата има отговорни много
Коментари Харесай

Радев: За случващото се по пътищата има отговорни много други органи преди МВР

За това, което се случва по пътищата има виновни доста други органи преди Министерство на вътрешните работи. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев пред публицисти, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Радев изясни, че за придвижването на Автомагистрала „ Тракия “ не се плануват спомагателни патрули поради злополуката тази заран. „ Други ограничения би трябвало да взимаме, които да бъдат преди този момент, а не по-късно както беше при Микре. Очевидно има дефекти освен от позиция на контрола. За това, което се случва по пътищата има виновни доста други органи преди Министерство на вътрешните работи. Не го споделям, с цел да оправдавам министерството, ние си знаем мястото, само че ние се обясняваме постоянно “, акцентира вътрешният министър.

„ Има пътища, цялата страна, едните в обитаемоте места и общините, има и други хора, които дават отговор за образованието за транспортните средства и най-сетне се показваме ние, които направляваме неприятните, наказваме и се опитваме да накараме нарушителите да не нарушават закона и разпоредбите за придвижване по пътищата. Говорили сме с всички по веригата да си поемат отговорността. Тази отговорност е обща и всички би трябвало да създадем нищо. Стигнали сме до минус 40 по отношение на предходната година. За една седмица жертвите са 31 “, сподели Валентин Радев.
Той добави, че няма наклонност за повишение на закононарушенията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР