За тези от нас, които нямат задръжки, славата е лесно

...
За тези от нас, които нямат задръжки, славата е лесно
Коментари Харесай

Няма лоша реклама: Кои БГ звезди се прочуха, защото публиката ги мрази?!

За тези от нас, които нямат задръжки, славата е елементарно достижима – това потвърждават БГ звездите, прочули се със скандалното си държание. От провокация до неистини и неуместни гафове, ето кои родни звезди станаха известни с това, че публиката ги ненавижда:

Виж още: Филяка тъжи по Антоанет Пепе: Любовта не го напуска 

Пиленцата от Монако

Тази година Нина и Боби (или Пиленцата от Монако, както са по-известни) се трансфораха в обичаната ненавиждана двойка на България. Те се прочуха с присъединяване си в предаването „ Смени дамата “, където непрекъснато се хвалеха с хипотетичното си благосъстояние. Макар в следствие да стана ясно, че двамата лъжат за финансовите си благоприятни условия, самочувствието им остана непоклатимо: колкото и да се смеем на този гаф, няма по какъв начин да не се възхитим на сходна висока (пък въпреки и неоправдана) себеоценка..!

Джорджано

Джорджано може и да няма глас на ангел, само че пък сигурно е роден под щастлива звезда. Той нашумя с впечатляващо подправеното си пеене онлайн преди към 10 години, а клиповете му в Youtube събраха толкоз доста хейт, че… го направиха същинска звезда. Певецът записа сингъла „ Цяла нощ “ с Кристиана през 2015, а същата година си завоюва и присъединяване във VIP Brother – или с други думи потвърди, че от време на време се случват чудеса!

Виж още: Новите деца на известните – те не желаят да са под светлината на прожекторите, само че всички ги обожават 

Сузанита

Докато връстниците ѝ още си разменяха бележки в час, Сузанита към този момент танцуваше полугола върху джипове. Поп-фолк певицата за пръв скандализира публиката с провокативното си държание в клипа към песента „ Луцифер и Буда “ през 2017, когато бе единствено на тринайсет. Тук е значимо да отбележим, че отговорността за това не е нейна (все отново Сузанита тогава на процедура бе още дете), а на възрастните към нея, които очевидно са окуражили и позволили сексуализацията на малолетно момиче… Трябва ли да обясняваме за какво това не е ОК?

Габи от „ Ергенът “

Толкова скандална, че чак ти става симпатична – това евентуално е фразата, която най-добре разказва Габриела Петрова, позната още като Габи от „ Ергенът “. Риалити дивата шокира публиката с дръзките си дейности и изявления, като да вземем за пример обстоятелството, че подари на Виктор Стоянов алените си прашки и разгласи всички мъже за прочетени книги. Надали бихме тръгнали по стъпките ѝ, само че пък това не пречи да се възхищаваме на безпардонноста на Габи от разстояние!

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/
https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/
https://www.instagram.com/djordjano/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР