За тези, които излизат от градовете без основателна причина, на

...
За тези, които излизат от градовете без основателна причина, на
Коментари Харесай

Борисов с мрачни мисли! Заговори за хладилни камиони за трупове и детски площадки, превърнати в морги!

 За тези, които излизат от градовете без основателна причина, на тяхната съвест ще тежи, в случай че заразят околните си. Това сподели Бойко Борисов, който инспектира напредъка по градежа на " Балкански поток ".

" Днес връх в Щатите – хиляди умрели. Във Франция - същото. Като почнете да отчитате 100, 200, 300 умрели през днешния ден българи, тогава ще ми зададете този въпрос. Не съм пъдарин, приказвам на хора, които имат разсъдък. Те не са избягали от мен и карантината, ще си заразят родителите. След това, като стане както в другите страни - да употребяват хладилните камиони не за месо, а за предпазване на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос.

Има закон, който го заловен, ще го санкционират, само че това ще е след дъжд качулка. Не са надхитрили мен или полицията. Огромната част от хората съблюдават карантината. На неговата съвест да тежи тогава. Как по-човешки да го кажа? И през вчерашния ден излезе статистиката по страни. Благодарение на тези ограничения, в България има минимум болни или почине ". Така Борисов разяснява констатация на журналистка, съгласно която доста хора са напуснали градовете още през вчерашния ден и по този метод са изпреварили ограниченията на държавното управление за ненапускане на регионалните градове.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР