„За тези хора, законът и моралът се измерва с това,

...
„За тези хора, законът и моралът се измерва с това,
Коментари Харесай

Неграмотният човек може да направи големи бели в законодателството

„ За тези хора, законът и моралът се мери с това, първо да обслужи партията, към която принадлежи, а не да се подчини на някакви правила, на някакви правила, които са общоприети” това мнение изрази в изявление за предаването „ Тази неделя” по БТВ водачът на „ Движение 21” Татяна Дончева, в коментар на въпроса законов или честен е въпросът по абсурда с жилищата на властта.

Дончева разяснява назначението на новия правосъден министър.

По думите й, към момента в качеството си на депутат, дни преди да бъде назначен за правосъден министър, Данаил Кирилов е внесъл „ следващото безумие” в Народното събрание. „ Според което се отстранява условието за 10 години юридически стаж и високи морални качества за ръководител на КОНПИ и се приема, че може всеки от специфичните служби с 10 години стаж, разбирайте в ДАНС и в някакви други сходни места да оглави комисията, която да лишава парцели на хората”, уточни тя. „ Не е казусът единствено необразованият човек. Неграмотният човек може да направи огромни бели в законодателството. Но, когато този човек има официална тапия и може да извърши всяка поръчка, без да се замисля за последствията и за отражението върху публичните връзки, това става в действителност опасно”, посочи Дончева.

„ Това са безпардонни хора, които изобщо не се интересуват, че ще има и след тях. Те са уверени, че ще са от началото до края на света, че ще грабят нови и нови неща и че за тази цел е нужно да заемат тази позиция до края на света, с цената на всичко, което значи да изпълнят и всяка поръчка”, сподели още Татяна Дончева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР