За системен физически и психически тормоз над нея и 13-годишното

...
За системен физически и психически тормоз над нея и 13-годишното
Коментари Харесай

Жената, преследвана от бандита Стойчо-Камбаната, разказва за ужаса, в който живее

За систематичен физически и душевен тормоз над нея и 13-годишното ѝ момиченце описа пред " Флагман " дамата на известния Стойчо Радев-Камбаната, арестуван за малко от органите на Министерство на вътрешните работи оня ден и още веднъж пуснат на независимост. 41-годишната Юлия С. разкри същността на един мъж, представящ се първоначално за любящ татко и покровител, който бързо демонстрира същинското си лице на изверг, който постоянно е и под въздействие на опиати.

Повече от 2 години и половина дамата пробва да избави себе си и детето си, сменя 9 адресни регистрации в разнообразни градове, само че безрезултатно. Камбаната е подателят и на донос до шефа на ОУ „ Пейо Яворов ” в Бургас Мара Георгиева, с който петокласничката от съветски генезис е отстранена поради изтекло позволение за непрекъснато престояване.

Юлия е заживяла непрекъснато в Слънчев бряг през 2018 година Тя има личен апартамент в курортния комплекс от 2011 година

„ След 2014 година в Русия икономическата конюнктура се утежни и по тази причина последователно се ориентирах да изнеса бизнеса и живота си в България. Тук се усещам доста по-добре. Окончателно се открих с 9-годишната си щерка. Запознах се през 2018 година с този човек, чието име даже не желая да загатвам (Стойчо Радев-Камбаната, към този момент задоволително известен като член на бандата на Оризарския, непосредствен до Димитър Желязков-Очите, бел.а.). В началото правеше усещане, че е мъжага и може да се грижи за мен и детето. Станахме семейство, само че не сме подписвали брак. Заведе ме в негова къща в Оризаре, не в родната му, където неговата баба се грижеше за едно от двете му деца от първи брак. За другото дете грижи полагаше майката – в Бургас. Още в Оризаре ми направи усещане, че този човек не се интересува от родните си деца и надали ще заобича моето. Поживяхме там единствено няколко месеца и аз му споделих, че ще се прибера в моя апартамент в Слънчев бряг. Поведението му не ми харесваше, стартира да става недодялан и непоносим.

Забелязах, че се среща с хора от подземния свят и че в тази среда няма по какъв начин да развия аз самата личния си бизнес. Можех единствено да затъна. Той обаче стартира да ме преследва и непрекъснато идваше в моя апартамент. В средата на 2019 година взех дефинитивно решение да се скрия от него, с цел да се спася. Преместих се в Равда. Записах там детето си на учебно заведение. Откри ни доста бързо и стартира да ни заплашва, че нямаме късмет да оцелеем, в случай че не му се подчиняваме. Смятам, че той се употребява с особена протекция от Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и съда, тъй като макар многократните ми тъжби на тяхна територия, не се вземаха ефикасни ограничения против него. На 7 април 2020 година, на рождения ден на момиченцето ми, той ме преби грубо. Успях да издействам ограничаваща заповед за незабавна отбрана с продължителност 18 месеца. През това време той я наруши най-малко 5 пъти. Заради това смених още 7 жилището в Равда – представете си какъв стрес е това за детето. Той постоянно ни намираше и ни плашеше. Миналата година съумях да се преместя в Бургас – на адрес на ул. „ Велико Търново ” в жк " Лазур ", и да запиша детето в ОУ „ Пейо Яворов ”.

Той и в Бургас ни откри. Затова от 1 декември заживях на ул. „ Копривщица ” №27, въпреки всичко да сме наоколо до учебното заведение. Проследил е София от учебното заведение й до новия ни адрес и тормозът върху нас стартира незабавно. Побъркваше цялата жилищна кооперация – с надписи по стените, мятане на бомбички, крясъци, пукотевица. Накрая се стигна до кулминационната точка в неделя вечерта да се блокира целия жк „ Лазур ”. Знаете, че в понеделник следобяд той се съобщи в Пето РУ-Бургас, откъдето бе разгласен за търсене. При разпита му се е клел, че ме обича и че не може да живее без мен, че това, което прави, повече няма да се повтаря, само че желая цялата общност да знае, че това са неистини. Той неведнъж е подписвал протоколи, че повече няма да протяга ръка да ме бие, както и да плаши щерка ми. В продължение на месеци миграционните управляващи, Агенция „ Закрила на детето ”, Министерство на вътрешните работи, прокуратура и съд знаят доста добре в какво състояние съм – аз се нуждая от действителна протекция! За 3 години изучих цялото ваше трудово право, съумявам да се оправя в бизнеса си и желая успокоение. Не укривам, че се влюбих в този човек първоначално, само че той в действителност е рисков. Никога не се е интересувал и от другите си две деца. Лошото е, че против него не се вземат действителни ограничаващи ограничения и това изключително се вижда от държанието на органите на Министерство на вътрешните работи и съда в Несебър ”, описа Юлия С.

Утре в 13 ч. Камбаната, който е остарял познайник на Флагман, Министерство на вътрешните работи и съда, би трябвало да се яви в Районния съд на Бургас по дело, касаещо неспазването на последната издадена против него ограничаваща заповед за отбрана на Юлия и детето ѝ. В петък той би трябвало да се яви в Районния съд на Несебър по друга ограничаваща заповед със същия предмет, която явно въобще не е спазвал.

Всички документи, които са нужни за непрекъснатия престой на Юлия и детето ѝ в България, осигуряващи им интернационална протекция посредством така наречен „ Зелена карта ”, към този момент са издадени, с помощта на умел юрист. Директорът на ОУ „ Пейо Яворов ” Мара Георгиева в този момент написа пояснения пред шефа на РУО и министъра на образованието за това, че си разреши да се поддаде на доноса на Камбаната да изхвърлят момиченцето от класната стая.

От 9,30 часа през вчерашния ден сутринта Камбаната е на независимост, дал е пояснения и е пуснат от ареста, а Юлия и София треперят по какъв начин ще оцелеят по-нататък, в случай че този човек, постоянно надрусан по думите й, продължи да се употребява с " чадър " от нашите управляващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР