За силикона съм, ако това ще те накара да се

...
За силикона съм, ако това ще те накара да се
Коментари Харесай

Фолк певицата Тина призовава: Сложете си силикон, ако ви прави щастливи

„ За силикона съм, в случай че това ще те накара да се чувстваш по-добре в кожата си. Това е персонален избор, който всеки прави за себе си, аз персонално не виждам нищо неприятно . “ Това показа най-новото и свежо попълнение в попфолка Тина.

Самата Христина , както е цялото име на изпълнителката на „ Шамар “, няма пластични корекции по себе си. Свири на арфа и пиано. Столичанката е приключила поп и джаз пеене в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “, а в този момент учи маркетинг в Нов български университет.

„ Избрах попфолка, тъй като това е музиката на която се развличам, чувам и одобрявам. Още първия път, в който чух „ Шамар “, доста я харесах и разбрах, че това е песента, с която желая да стартира кариерата си. Парчето е за всеки, който се припознае в него “, споделя още Тина. 21-годишната певица е съименничка с друга певица, която скочи ненадейно за мнозина във фолка - Тита.

„ Много одобрявам Тита. Тя си има собствен самостоятелен жанр, а попфолкът й се получава сносно “, безапелационна е Тина. Нашумялата с дебютното си парче „ Шамар “ е безапелационна, че е персонален избор за всяка изпълнителка дали ще има спонсор до себе си в живота и кариерата, написа „ България Днес “.

„ На мен самата моите родители ми оказват помощ и ме поддържат финансово към момента “, споделя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР