За шокиращ случай сподели майка във Facebook. Юлияна открила игла

...
За шокиращ случай сподели майка във Facebook. Юлияна открила игла
Коментари Харесай

Майка откри игла в закуската, която дъвче детето й. От закусвалнята се вайкат: Ами да ви почерпим?

За фрапантен случай показа майка във Фейсбук. Юлияна разкрила игла в закуска, която купила за 5-годишното си дете. Жената съумяла да извади металния обект, когато момиченцето към този момент дъвчело залъка, в който била иглата. Въпросната храна била закупена от сладкарница, намираща се в град Перник, предава Гласнюз.
След фрапиращата находка тя се върнала в обекта, търсейки пояснение за станалото.
„ И оттова почнаха да „ валят “ оправдания, че е било от каймата, която я получават от снабдител, или пък в тестото, което не го месят намясто, и куп още оправдания от чиновниците и шефа на обекта “, написа тя.
Юлияна Стефани разгласява историята, с цел да предизвести останалите родители. Вижте целия ѝ роман, оповестен в мрежата:
„ Добър ден, бих желала да споделя и да предупредя бъдещи и някогашни клиенти, и да изкажа разочерованието от обслужването на сладкарница за бързо хранене FENSI.
Вчера, на 29.05.23 година, от Kaufland в кв. „ Изток “, от обекта на сладкарница за бързо хранене FENSI закупихме закуска вид лодка и намерихме тази ИГЛА. Закуската беше за детето ми, което е на 5 годинки, което я ядеше. И я намерихме в хапка, която беше към този момент в устата ѝ.
Браво, че не допуснахме да бъде глътната и да стане белята. Веднага се върнах в комерсиалния обект да желая пояснение по какъв начин е възможно и допустимо да бъде вътре в храната. И оттова почнаха да „ валят “ оправдания, че е било от каймата, която я получават от снабдител, или пък в тестото, което не го месят намясто, и куп още оправдания от чиновниците и шефа на обекта.
Почнаха се едни почерпки (Да ви почерпим със супа). Аз им споделих и обясних, че не желая да ме компенсират с нищо, бих желала пояснение по какъв начин е позволено това да се намира в храната, а не оправдания от тяхна страна.
Браво, че с нас най-малко не се случи нещо неприятно от тази обстановка. Но желая да ви предупредя: Внимавайте от къде и какво купувате от тези обекти. “
GlasNews.bg е подготвен да показа позициите и на другите участници в тази ситуация.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР