За Шави Ернандес и няма много-много време за почивка -

...
За Шави Ернандес и няма много-много време за почивка -
Коментари Харесай

Нов мач, ново дерби за Шави: Барселона гостува на Виляреал в Ла Лига

За Шави Ернандес и няма много-много време за отмора - тестванията за каталунците идват едно след друго.

След като през предходната седмица испанският ментор дебютира победа като треньор на каталунците в локалното дерби с Еспаньол, през седмицата неговите ученици се " огънаха " и не съумяха да победят Бенфика като хазаин в Шампионска лига.

Сега на пътя на " лос кулес " е отборът на Виляреал, който без значение от моментната си форма постоянно съставлява опасност. От оферират богат набор от пазари за идното дерби в Ла Лига.
Барса на Шави в развой на рационализиране...
След два мача отпред на Барселона Шави към този момент направи смяна в играта на каталунците - и тя е в настройката на футболистите, които заиграха със напълно друга мотивация и самочувствие.

Въпреки това за испанеца ще отнеме време, до момента в който наложи стила на игра, който желае да следи. В семейството с Еспаньол се видяха недостатъци в завършващата фаза, както и пролуки в защита, които не бяха осъдени единствено поради кривия мерник на нападателите на " папагалчетата ".

Същото се повтори и при семейството на Бенфика, като там даже можеше да се стигне до проваляне...



Негостоприемна аудиенция на " Ел Мадригал "
Сега идва и първата аудиенция за Барселона в ерата " Шави ", която е на по никакъв начин гостоприемния " Естадио Ел Мадригал ". През този сезон в Ла Лига Виляреал е изгубил единствено един път вкъщи - от Осасуна в средата на октомври. Въпреки това формата на тима не е задоволяваща - отборът заема 12-о място след 13 кръга, като има 16 пункта в актива си.

Формата на Барселона обаче не е доста по-впечатляваща, въпреки и в огромна степен тя да се дължи на предходния ментор Роналд Куман. Барса се намира на седмото място със единствено четири точки повече от Виляреал.
Дерби без изявен любимец
В последните четири мача между тях Барса е постигнала четири победи над този противник, като две от тях са с експресивен резултат - 4:0 и 4:1. За днешния дуел Виляреал - Барселона предлага 2.65 коефициент за победа на каталунците, 3.55 за тъждество и 2.80 за победа на " жълтата подводница ". 

Любопитното е, че в последните си пет срещи Барселона и Виляреал са си отбелязали 23 гола - или приблизително по близо 5 гола на мач. За тазвечерния мач коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.81, а за под 2,5 гола - 2.15. Залогът " двата тима да отбележат гол в мача " е с коефициент 1.66.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР