За Шакира раздялата с Жерар Пике все още е отворена

...
За Шакира раздялата с Жерар Пике все още е отворена
Коментари Харесай

След раздялата с Пике: Шакира разтърси всички с това признан...

За Шакира раздялата с Жерар Пике към момента е отворена рана. И първата й обществена обява за 2023 година показва тъкмо това.

„ Въпреки че  раните ни не престават да са отворени и през новата година, времето лекува. Дори някой да ни е предал, би трябвало да продължим да имаме вяра. Пред лицето на презрението, продължавайте да цените себе си. Защото има повече положителни хора, отколото неприятни. По-съпричастни хора, в сравнение с безучастни. По-малко са тези, които си потеглят, а повече са тези, които остават до нас. Сълзите ни не са загуба, те поливат почвата, от която ще се роди бъдещето и ни вършат по-човечни, тъй че посред разрушеното сърце да продължим да обичаме “, показа певицата в послание в Instagram.

Шакира в никакъв случай не е крила, че раздялата с Пике е голяма болежка за нея. Според последни клюки, поп звездата е разкрила, че бащата на децата й има държанка, откакто наема детектив, доказващ й горчивата истина.

„ Това е най-мрачният миг в живота ми “, признава тя през септември в изявление за Elle. Въпреки това, в новия си обществен пост Шакира се завърна, с цел да показа цялата си болежка, отправяйки обръщение за вяра.

Надежда, доказваща ни, че макар разрушеното сърце, можем да продължим да обичаме.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР