За съжаление с твърдението, че в България няма македонско малцинство,

...
За съжаление с твърдението, че в България няма македонско малцинство,
Коментари Харесай

ОМО Илинден: Живков и Борисов предадоха срамна болест на Кирил Петков

" За страдание с изказванието, че в България няма македонско малцинство, българският министър председател Кирил Петков се включи в тоталитарната щафета, която стартира Тодор Живков, предадена като срамна болест посредством Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, чак до него. Срамна компания и срамна болест. И срамно начало на мандата на премиера, на който се разпореждат толкоз доста очаквания. Но какво може да се чака, когато той изпадна в коалиция с толкоз духовни внуци на Тодор Живков? Колко неуместно е да приказваш очевидни неистини, в които никой с изключение на излъганите жители на България не има вяра ".

Това се споделя в позиция на ОМО Илинден-Пирин във връзка думите на българския министър председател Кирил Петков, че в България няма македонско малцинство.

Ето и останалата част от ревюто, оповестено в " Нова Македония ":

" Преследването и асимилацията на македонското малцинство е първият развой, иницииран от Тодор Живков и единственият, който към момента не е спрян или наказан. Това е последната тоталитарна политика в Европейския съюз и като такава е български позор за Европа. Отричането на македонското малцинство в България е позор за българската страна и народна власт.

За страдание в България лъжата е превърната в национално достолепие, беззаконието в ред, нарушаването на човешките права в морал, а асимилацията и дискриминирането като част от живота.

Но освен Петков, само че и милиони да повтарят лъжата, че в България няма македонско малцинство, няма да я трансформира в истина, нито македонците ще изчезнат. Думите на тези, които отхвърлят ​​истината, нямат мощ да трансформират обстоятелството, че има и ще има македонско малцинство в България. Защото гласът има стойност и значимост, не на тези, които отхвърлят, а на тези, които се самоопределят и ще продължат да се самоопределят като македонци, като бащите и дядовците им.

Колкото по-скоро България се отърве от лъжата, че ни няма и другите неистини за Македония и македонците, толкоз по-добре ще бъде за нея и за всички жители на България и Балканите.

Пожелаваме на министър-председателя бързо възобновяване от този позор и от тази болест! Ваксината против него е истината. Няма друга ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР