За съжаление, интересът към нашето Черноморие не се засилва. Твърде

...
За съжаление, интересът към нашето Черноморие не се засилва. Твърде
Коментари Харесай

Туроператор: Минаха много години, докато откажем българите да ходят на нашето море

„ За страдание, ползата към нашето Черноморие не се ускорява. Твърде неверна е визията на нашите хотелиери по морето, че в случай че пият вода от морето и ядат мидите от черупките, ще накарат българите да се върнат. “

Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria Димитър Попов, ръководител на Асоциацията на туроператорите, написа обстоятелства.бг.

„ Това е доста сложен развой. Минаха доста години, до момента в който откажем българите да вървят на нашето море – в огромната си част, почиващите в Гърция са били на нашето море. Ние ги отказахме, а в този момент желаеме да ги върнем от раз. Това не виждам по какъв начин ще стане “, добави той.

Ето какво още показа туроператорът:

Тази година се вижда извънредно огромен напор от български и румънски туристи на Халкидики, Гърция. И изобщо от Балканите. Може би рекорден за момента.

Интересът на българите към Гърция е огромен и той се дължи на две неща: неприятното време у нас през юни и това, което се случи в Украйна – изпускането на водите на язовир „ Нова Каховка “. Ако някои българи и румънци са били „ на кантар “, са избрали Гърция – за по-сигурно.

Няма точни данни за броя на пътувалите българи към Гърция. Твърди се, че един милион българи почиват в Гърция. За мен като туроператор, казусът не е какъв брой българи почиват в Гърция, а че им харесва.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР