За съжаление има загинал човек, но какви са причините тепърва

...
За съжаление има загинал човек, но какви са причините тепърва
Коментари Харесай

Настръхващо! Фандъкова даде подробности за ужаса в хотела навръх празника на София

За страдание има умрял човек, само че какви са аргументите занапред способените органи ще откриват. Важното е, че беше овладян пожара. Има и потърпевши, да се надяваме, че положението им ще бъде усъвършенствано. Това съобщи Йорданка Фандъкова, кмет на София след случаят в столичен хотел по-рано тази заран, съобщи БГНЕС.

Фандъкова уточни, че е имало екип от спешната дирекция на Столична община на мястото, с цел да може да окаже помощ в случай че е належащо.

Тя напомни, че през днешния ден за 30 поредна година се празнува празника на София и изрече страдание, че точно този ден е почнал с подобен тежък случай. “Честит празник на софиянци и цветущ празник на всички, които обичат София ”, сподели столичният градоначалник и добави, че пожелава доста здраве и триумфи на жителите.

Пожарът се е развил на третия етаж в хотелската част.

„ Няма информация за гърмеж. Хотелът е напълнен с задгранични туристи – има руснаци, от арабски генезис. Сградата е 8-етажна, хотелът разполага със 70 стаи, като всички стаи са били запълнени. Всички са евакуирани, част от третия етаж все още е неспособен за прилагане. Хората са настанени в ресторанта на хотела, като са им дадени хавлии и вода, прегледани са от медицинските екипи “, съобщи на брифинг комисар Любомир Баров, заместник-директор на Столичната дирекция на пожарната.

Спряно е придвижването на кръстовището сред булевардите „ Тодор Александров “ и „ Христо Ботев “. Районът е отцепен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР