За съжаление Анжело и Стефания станаха поредната двойка, напуснала Един

...
За съжаление Анжело и Стефания станаха поредната двойка, напуснала Един
Коментари Харесай

Стефания и Анжело напуснаха "Един за друг"! Какво ново научиха за себе си и какво им предстои?

За страдание Анжело и Стефания станаха следващата двойка, напуснала " Един за различен ". Двамата просто се оправиха най-зле с последното тестване, а при елиминациите се изправиха против Милена и Иван Асен, които завоюваха 6 положителни гласа.

" Не е прелестно да си тръгнеш толкоз рано ", разясниха Анжело и Стефи, само че акцентират, че са удовлетворени и от представянето си, и от запознанствата с другите двойки, от които научили доста.

Виж още: Как се прости изневярата? Историята на Тяна и Иво от " Един за различен "

Анжело и Стефи споделиха, че шоуто ги е научило на доста нови неща един за различен, сплотило ги е още повече и ги е научило да се поддържат даже повече.

Виж още: България има своята първа Мис Плюс Сайз! Запознайте се с Веси, която обожава да разрушава стандарти

Какво следва пред младата двойка оттук нататък? Двамата имат прецизен 6-годишен проект, в чието начало са. Към момента приоритет за двама им е образованието и кариерата. Припомняме ви, че Анжело е мрежов инженер в един от телекомите, а киберсигурността му е пристрастеност. Стефания пък се занимава с цифров маркетинг, като основава наличие за наши и непознати марки. Работата за нея е по-скоро наслаждение и я приема като нещо, което я развива. 

През втория стадий от 6-годишния проект двамата ще си търсят собствен личен дом, а през третият - ще са подготвени за деца.

Виж още: Славея Сиракова с покъртителен пост за дребната си дъщеричка Емили

Иначе Анжело и Стефания се срещат около кастинг за аниматори на морето. Тогава той е в журито, а тя - претендент за работа. Трябвали им две години работа дружно, с цел да погледнат един на различен по друг метод. Сега Анжело и Стефи са дружно от 2 година, като от 1 година живеят дружно. Споделят, че първите месеци на съжителството не били по никакъв начин лесни - доста се карали, имали проблеми с битовите отговорности, само че с времето се стиковали и научили на взаимни отстъпки.

Изображение: https://www.instagram.com/angelorumenov/
https://www.instagram.com/littlemermaid.aww/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР