За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно

...
За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно
Коментари Харесай

Костадинов: Партии двойници никнат като отровни гъби. Завръщат се пагубни политици

За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно държавно управление, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от рецесии.

Дали това ще стане, зависи единствено от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите планове, които като „отровни гъби“ изникват тъкмо преди идните предварителни избори, декларира ръководителят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в известие, публикувано от пресцентъра на партията.

„В последните 10 дни бяха оповестени три нови политически плана, а два от тях и учредени. Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които вкараха частните правосъдни реализатори в българската правосъдна система, някогашни министри, взимали пагубни решения в минали правителства“, показва водачът на „Възраждане“ Опасни за България са „отровните гъби двойници“, добавя Костадин Костадинов.

„Възраждане“ е единствената опасност за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен голям финансов запас от непознати капитали, с цел да бъдат показани новоизникнали или добре реанимирани остарели планове като опция за „възход“, за „развитие“, „за изправяне“ на България“, се показва още в изказването на Костадинов.

От „Възраждане“ няма да подкрепим нито един митинг, в който уредниците не са ясно декларирани, добавя водачът на партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР