За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно

...
За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно
Коментари Харесай

Костадинов за новите политически проекти: Отровните гъби двойници са опасни за България

За решението на проблемите ни е нужно ново национално отговорно държавно управление, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от рецесии. Дали това ще стане, зависи единствено от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите планове, които като " отровни гъби " изникват тъкмо преди идните предварителни избори, декларира ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов  в известие, публикувано от пресцентъра на партията. 

" В последните 10 дни бяха оповестени три нови политически плана, а два от тях и учредени . Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които вкараха частните правосъдни реализатори в българската правосъдна система, някогашни министри, взимали пагубни решения в минали държавни управления ", показва водачът на " Възраждане ". Опасни за България са „ отровните гъби двойници “, добавя Костадин Костадинов. 

„ Възраждане “ е единствената опасност за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен голям финансов запас от непознати капитали, с цел да бъдат показани новоизникнали или добре реанимирани остарели планове като опция за „ напредък “, за „ развиване “, „ за изправяне‘ на България, се показва още  в изказването на Костадинов. 
От „ Възраждане “ няма да подкрепим нито един митинг, в който уредниците не са ясно декларирани, добавя водачът на " Възраждане ". 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР