За развода на Росен Плевнелиев и съпругата му Юлияна се

...
За развода на Росен Плевнелиев и съпругата му Юлияна се
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Скъса Бюлетината! Вижте Шокиращата Истина За Развода На Плевнелиев! Жена Му Каза Край Заради

За развода на Росен Плевнелиев и брачната половинка му Юлияна се заприказва още преди две години. Но тогава всичко се пазеше в загадка, защото някогашния политик беше държавен основен.

Наскоро самият той призна в изявление за известно издание, че бракът му с Юлияна към този момент е останал в предишното. Бившият президент съобщи, че с това свое изказване смята този въпрос за завършен и повече няма да прави мнения по случая. Той разясни, че се е съгласил да приказва по този въпрос само, с цел да избегне клюките.

Пик предава, че бракоразводното дело е завършило месец след складиране молбите за бракоразвод и от двете страни. По молба на някогашните съпрузи делото е било засекретено. Бившият президент се е възползвал от една от малките врати в закона – той и брачната половинка му са подали молбите си за бракоразвод под разнообразни имена.

Законът разрешава това и то е допустимо да бъде осъществено само с позволението на правосъдния министър. Публична загадка е, че Росен Плевнелиев е в положителни връзки с Екатерина Захариева.

Решението за бракоразвод било взето още през 2015 година, когато фамилията претърпя жестока драма. Загубата на сина им Филип вместо да ги направи по-сплотени, станала повода за непрекъснати кавги и обвинявания. Двамата съпрузи решили, че е по-добре да сложат завършек на брака си и да запазят положителния звук в името на децата, предава Пик.

На тях Росен Плевнелиев е трансферирал цялото си имущество. Синовете му, въпреки и малолетни, към този момент са притежатели на две първокласни къщи в квартал „ Малинова котловина “.

Имотите се намират в комплекс „ Резиденшъл парк “, издигнат от една от компаниите на Росен Плевнелиев, преди той да стане президент, написа ПИК.

На синовете си той е трансферирал и имението си в Гърция. Къщата му в Черноморец остава на неговата някогашна брачна половинка Юлияна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР