За разразилата се пандемия от Covid-19 е виновен Китай, който

...
За разразилата се пандемия от Covid-19 е виновен Китай, който
Коментари Харесай

САЩ могат да принудят Китай да плати за коронавируса

За разразилата се пандемия от Covid-19 е отговорен Китай, който е популяризирал заблуждаваща информация за новото заболяване, твърди американският ефирен канал Fox News. Сега, когато финансовите загуби по света се пресмятат с десетки трилиони долари, точно Пекин „ би трябвало да заплати сметката “, разсъждава известният ефирен водещ Тъкър Карлсън. По думите на публициста Гордън Чанг, Съединени американски щати могат да санкционират Китай, като образуват междунардона коалиция против него, съобщи организация " Фокус ".

„ Както добре знаете, тази пандемия стартира в Китай. Има информация - някои в Китай настояват това - че инцидентно е пристигнала от лаборатория в Ухан. Разбира се, в ранните стадии Китай излъга за заболяването, твърдейки ни, че тя не се предава от човек на човек. Те излъгаха какъв брой са инфектирани, какъв брой хора починаха в следствие. И принудиха Световната здравна организация да поддържа тази неистина. Поради всичко това останалият свят имаше неточна информация за уханския ковид, не беше подготвен - и доста хиляди починаха “, означи може би най-известният водещ на политическо предаване в Америка.

„ И по този начин, тази пандемия е директна виновност на китайското държавно управление. Всеки, който ви каже друго, лъже или работи за ужасния режим. Сега светът понесе десетки трилиони долари стопански вреди и, несъмнено, Китай би трябвало да заплати сметките. Как можем да реализираме това? “ – продължи той. „ Днес с нас е Гордън Чанг, създателят на книгата „ Предстоящия провал на Китай “. Благодаря доста, че отделихте време за нас, Гордън. Това е една от тези хрумвания, която наподобява неправдоподобна, просто тъй като хората като цяло се съмняват във опцията за правдивост при всевъзможни условия. Но ние имаме способи да накараме Китай да заплати за това. Какви са тези способи? “ – запита Карлсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР