За разнообразие, търсим различни места, на които да правим секс,

...
За разнообразие, търсим различни места, на които да правим секс,
Коментари Харесай

6 места, които не бихте нарекли подходящи за секс

За многообразие, търсим разнообразни места, на които да вършим секс, само че доста от тях не са доста подобаващи.
Вижте, кои са антисекс местата:

В тоалетната на нощния клуб

На филм сексът в тоалетната на нощен клуб нормално наподобява хубав и изключително буен. В живота обаче надалеч не е по този начин. Малко е мястото, тясно е, задушно, мръсно... Изборът на пози е стеснен. Цигареният пушек и ревът на музиката надали са подобаващи. Наскоро пък се появи видео на двойка, снимана по какъв начин прави секс на подобен терен. Е, тези, които избират бързия секс, може и да им хареса. И въпреки всичко предназначението на една тоалетна е напълно друго.

В асансьора

Той пък провокира не толкоз предпочитание колкото клаустрофобия. А също така постоянно ги бъркат с тоалетни. Пък и не във всички градове има небостъргачи, с цел да съумеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния секс. А какво ще вършиме, в случай че спирате постоянно на етажите вместо където би трябвало, тъй като ръката ви ще бъде върху таблото с бутоните.

В офиса

Това място е известен секс култ и фантазиите за правене на обич в него постоянно ни налитат. Но другояче това място е извънредно за тази цел. Най-напред, огромна е вероятността да бъдете засечени, а това значи един път вечно да си опетните деловата известност. Второ, такова помещение постоянно припомня за работа, дневен график, делова рутина, идни задания, а това отвлича от романтиката. Докато играта тече, без да искаш погледът ти може да попадне на дневното разписание или пък ръката ти да опре в купища документи и тогава вместо приятност потъваш в прехвърляния какъв брой още работа имаш да свършиш до края на дни, на седмица, на месеца, на годината. Ще остане ли място за оргазъм на такова място?



В пробната на магазина

И тук сексът не е за препоръчване. Едва ли ще желаете да бъдете прекратени в най-важния или един от най-интересните моменти. И надали желаете да стане личност нон грата в магазина, от който нормално пазарувате.

В дома на родителите

Тук сексът се получава прекомерно пробен. Все отново всеки миг майка ти може да се провикне от кухнята да си изпиеш чая или пък да те попита нещо. Дори двамата от дълго време да сте семейство и да сте във възраст, в която може да вършиме законен секс според законови и прочие учредения, надали бихте желали в стаята ви да влезе някой от родителите, до момента в който сте изпод, от горната страна или в профил. Така че сексът в родителското жилище носи повече нерви, в сравнение с наслаждение.

На плаж в мюсюлманска страна

Колкото и привлекателни и еротични да ви наподобяват тези плажове, да речем Малдивите, коства си да проявявате почитание към обичаите на страната, на която гостувате. Дори еротични фотосесии, които другояче въодушевяват за полови подвизи, крият риск от правосъдни борби, тъй като не почитате обичаите и традициите на страната хазаин. Това надали ще е изгода за вас и обичания ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР