За разлика от президента Росен Плевнелиев (2012-2017), чиито имотни декларации

...
За разлика от президента Росен Плевнелиев (2012-2017), чиито имотни декларации
Коментари Харесай

Защо братът на Плевнелиев мизерства?

За разлика от президента Росен Плевнелиев (2012-2017), чиито имотни заявления през годините посочваха забележително положение, брат му не може да се похвали с добър живот. За несгодите си в бизнеса и нежеланата си орис той описа пред Струма.бг.

„ В Благоевград се краде не по-малко и може да приказваме доста по тази тематика. Градът от първите места отиде на последно в класацията за равнище на междинната работна заплата, което значи, че го окрадоха всичките кметове до момента. Цените на услугите са ниски и хората не могат да заплащат за всичко, вижте какъв брой затворени магазини има по центъра на града! И аз съм един от тези, които вложиха, направих автомивка, която банкрутира и сега не работи, както прочее и доста други бизнеси “, описа Румен Плевнелиев. Той показа, че буксуващият опит за бизнес в Благоевград отвел него и брачната половинка му в Англия, откъдето се прибрали предходната година и се открили в София, където тя почнала малък бизнес с облекла и булчински тоалети.

За жал пандемията анулира всички сватби и както при хиляди българи, и бизнесът на брачната половинка му се оказал на точката на заледяване. В Благоевград при автомивката си Румен Плевнелиев има дребна къща с двор и откакто продава жилището си в столичния кв. „ Младост 4 “ обмисля дали да се прибере.

„ Може би краткотрайно ще си дойда в Благоевград, само че в този момент ще има избори в града, и в случай че се избере кмет, който да не краде, несъмнено ще остана в Благоевград ”, откровен е братът на президента Плевнелиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР