За разговори за бюджет, в диалог по политики, винаги сме

...
За разговори за бюджет, в диалог по политики, винаги сме
Коментари Харесай

Христо Иванов притеснен, че все още няма разговори за втори мандат между ДБ и ПП

За диалози за бюджет, в разговор по политики, постоянно сме били отворени. За съответното предложение не мога да приказвам, тъй като няма решение на групата. По принцип сме за това да има разговор, разяснява Иванов.

 

Хубаво е, че има градивното, страната има потребност от това. Трябват диалози по политики и решения, а не просто задълбочаване на раздялите, добави съпредседателят на Демократична България.

 

Той изясни, че са определили целите си и това, от което няма да правят отстъпка, в случай че бъде поискана поддръжка от тях.

 

Имаме ясно декларирана позиция, че не виждаме условия да подкрепим първия мандат. За втория и третия са единствено хипотези. Нека да забележим, в случай че се стигне до втория мандат, каква ще бъде формулата, която ще се предложи. За третия зависи по какъв начин ще се развият първите два.

 

Хубаво е, че има разговор и се приказва за политики, добре е тонът да се успокои. Това сигурно ще подкрепи за образуването на ръководство, по-скоро краткосрочно, в сравнение с в дълготраен проект. Но не мога сега да се наемам с присъединяване ни в един или различен формат, добави Иванов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР