За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес и

...
За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес и
Коментари Харесай

Петкова: Има сериозен инвеститорски интерес за ”Белене”

За плана "Белене " има сериозен и действителен капиталов интерес и ще стартират диалози с нашите съседи на Балканите. Това разяснява министърът на енергетиката Теменужка Петкова в Парлемента.

Борисов: АЕЦ "Белене " да се построи като общ балкански план с европейско финансиране

Петкова: Най-лошия вид за АЕЦ „ Белене” е да не се прави нищо

Китай се интересува от АЕЦ „ Белене “

„ Може да стане един добър план при избрани параметри. Нашата цел е подобен план да бъде осъществен на пазарен принцип “, добави тя. Преди дни министър председателят Бойко Борисов анонсира опцията за "Балканско "Белене ".
 Русия внесе желае против България за Русия внесе желае против България за " Белене "
За плана "Белене " има сериозен и действителен капиталов интерес и ще стартират диалози с нашите съседи на Балканите. Това разяснява министърът на енергетиката Теменужка Петкова в Парламента.

Преди дни министър председателят Бойко Борисов анонсира опцията за "Балканско "Белене ".Парламентът даде период до 30 юни на енергийния министър да внесе оферти, свързани с опциите за реализация на активите по плана за АЕЦ „ Белене “, включително и обособяване на активите и пасивите за плана в настрана юридическо лице.

Депутатите реализираха цялостен консенсус по предлагането, за което гласоподаваха 137 народни представители със „ за”. Нямаше срещу, нямаше и въздържали се.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо и любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР