За проблеми с липсващи светофари алармира нашият читател Вениамин Димитров.

...
За проблеми с липсващи светофари алармира нашият читател Вениамин Димитров.
Коментари Харесай

Читател алармира: Къде изчезнаха светофари на ключово кръсто...

За проблеми с изчезнали светофари сигнализира нашият четец Вениамин Димитров. Той се надява, че съответните общински органи в Пловдив ще реагират бързо и ще създадат по-сигурно придвижването на едно от основните кръдстовища.

" Пиша Ви по отношение на изчезнали светофари и знаци към тях над двете ленти за придвижване наляво на бул. " Цариградско шосе " при кръстовището с бул. Освобождение в посока Центъра. На първата фотография от септември месец тази година се вижда, че висящите светофари са там и работят, като очевидно няма никакви предпоставки за потребността от тяхното разглобяване.

На втората фотография от месец октомври същата година светофарите към този момент са отстранени без никаква действителна причина.



Искам да попитам за какво са били свалени от кръстовището и къде са те в този момент, както и по кое време ще бъдат възобновени и върнати назад по местата им?

От Оперативна програма " ОКТ " не считат ли да стартират да вършат нещо и да допълват пътната сигнализация в града, а освен да махат съгласно тях ненужното и да не поддържат нужното?!

Явно освен пътните знаци се оказват дефицитни в склада на Общинското дружество, както бяхте писали във Ваша публикация преди дни, само че и нямат наличност на светофари и стълбове към тях...

Благодаря Ви и се надявам да си дойдат нещата по местата, като виновните си свършат работата! ", написа читателят. " Марица " разгласява апела му без редакция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР