За притеснителен случай споделят асеновградчани в мрежата. Жена тършува из

...
За притеснителен случай споделят асеновградчани в мрежата. Жена тършува из
Коментари Харесай

Асеновградчанка тършува в чужди къщи, краде храна СНИМКИ

За стеснителен случай споделят асеновградчани в мрежата. Жена тършува из непознати домове и краде, а локални настояват, че извършителката има психологични проблеми.

Те споделят за обстановката, в която влезнала в стаята на 90-годишна жена и отмъкнала всичко от хладилника.

Антония Узунова споделя, че дамата проникнала и в двора на неин непосредствен, само че била прогонена. Узунова  споделя и фрагменти на посочената за причинител. На тях виждаме висока жена с къса коса. На видеата тя е снимана да обикаля по улиците на града, а в единия клип е в двора на блок.



Вижте обявата на  Антония Узунова:

" Бъдете внимателни с тази жена! Влиза най-нагло по къщите и краде! Вчера беше влезнала в двора на мой непосредствен и обикаляше, след което, несъмнено, беше изгонена, само че още щом ни видя гърба още веднъж влезе.

По-късно разбрахме, че е влезнала в стаята на бабата, която ни е съседка и е на 90 година претуршувала е и взела цялата храна от хладилника!  Дори и сега на клипа, обикаляше и се оглеждаше очевидно за нова жертва. "

Други асеновградчани споделят тъжни и притеснителни детайлности за случая. Според тях дамата, упрекната в кражбите " не е добре душевен ". Те настояват, че тя живее сама,  с висше обучение е, само че няма работа и средства за прехранване. В което виждат и хипотетичния претекст за кражбите. Вижте мненията на асеновградчани:

  " Жената не е добре душевен. Живее сама, не работи и няма никакви средства. Може би по тази причина краде, тъй като е гладна. Не,че я извинявам, само че съгласно мен по скоро институциите би трябвало да й оказват помощ, с цел да се лекува, а не да мизерства ", пише  Чолакова.

" Жената е българка и е с висше обучение. Не е добре, би трябвало да има институции, които да оказват помощ на самотни хора като нея. Много е елементарно да съдим без даже да да познаваме индивида и по какъв начин е попаднал в дадена обстановка никой от нас не е застрахован ", Васка П.

Те прибавят, че би трябвало да бъдат взети ограничения дамата да получи помощ. Към момента няма информация дали за притеснителните похищения е подадена тъжба, както и какво е в реалност здравословното положение на посочената за причинител на кражбите.

Кадри от случая може да видите

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР