За пръв път в историята на Евролигата два отбора си

...
За пръв път в историята на Евролигата два отбора си
Коментари Харесай

Реал ликува в Белград, Мадрид очаква исторически мач с Партизан

За пръв път в историята на Евролигата два тима си разменят по две победи като посетител и разногласието сред Партизан и Реал Мадрид от плейофите ще се реши с пети мач, който ще бъде в испанската столица. Това се случи, откакто Реал Мадрид завоюва с 85:78 като посетител на Партизан в мач №4 от плейофната серия сред двата тима.

В „ Щарк Арена “ в Белград гостите започнаха по-добре и поведоха с 27:15 след първата част. До почивката „ гробарите “ наваксаха част от пасива си и преди второто полувреме изоставаха с 3 точки (42: 45). В третата четвърт двата отбора вкараха едвам 29 точки, като „ лос бланкос “ усилиха задатъка си на 6 точки и в последната четвърт просто задържаха задатъка си, с цел да се поздравят с успеха на фона на извънредно враждебната атмосфера към тях, която сътвориха сръбските почитатели.

Най-активен за спечелилите бе Валтер Тавареш, който вкара 15 точки и направи 7 боррби за 28 игрови минути, а Адам Ханга се регистрира с 15 точки, 2 битки и 3 асистенции.

Зак ЛеДей вкара 25 точки и добави 3 битки и 1 асистенция за съвсем 39 минути на паркета, до момента в който Йоанис Папапетру приключи мача с 18 точки и 4 битки, само че това не бе задоволително за победа.

В другия мач от вечерта в Евролигата Макаби Тел Авив размаза Монако със 104:69 и по този начин разногласието сред двата отбора ще се реши в пети мач, който ще бъде в Княжеството.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР