За повечето зодии денят е за почивка и ненатоварване. Бъдете

...
За повечето зодии денят е за почивка и ненатоварване. Бъдете
Коментари Харесай

Хороскоп: Везните с успех във финансите, ракът да заложи на егоизма

За множеството зодии денят е за отмора и ненатоварване. Бъдете спокойни, почивайте, спортувайте, каквото и да е, единствено не се напрягайте в работата или други задания. И без това може да са с несполучлив излаз. Добър ден за финансите на някои хора, само че като цяло паричните потоци мъчно ще текат към който и да било. Проявете примирение...

Овен
-->
Този ден не е най-хубавия за финансови транзакции. Всяко заплащане, в това число даже сметките за комунални услуги може да докара до загуби.

Телец

Това е превъзходен ден за другарство. Всяка връзка - както бизнес, по този начин и персонална, ще се окаже сполучлива. И договарянията с вашите бизнес сътрудници, и сантименталните срещи може да насрочите за през днешния ден.

Близнаци

Мощен поток от сила ще се спусне към вас свише в този ден. Това не значи, че би трябвало да изразходвате цялата си мощ едновременно. Дава ви се за най-малко два-три дни.

Рак

Не би трябвало да отказвате помощ на другите хора, само че не забравяйте и своите потребности. Здравословно количество нарцисизъм несъмнено няма да ви навреди.

Лъв

Днес не се товарете със задания. Добре е да си почивате. Ако може си вземете отпуска. Чудесно би било да се отпуснете. Може и да спортувате.

Дева

Не забравяйте, че най-хубавият метод за отбрана е офанзивата. Каквито и да са събитията, не заемайте отбранителна позиция! Ако сте сигурни, че сте прави, умерено преминете в нахлуване!

Везни

Финансовите планове, стартирани в този ден, ще бъдат сполучливи единствено, в случай че са дълготрайни. В противоположен случай и времето, и парите ще бъдат изгубени.

Скорпион

Хората, които са се появили в живота ви след дълго неявяване, освен ще ви върнат приятните мемоари, само че и ще играят сериозна роля в кариерата ви, осигурявайки ви застъпничество.

Стрелец

Хонорарите в този ден ще бъдат директно пропорционални на количеството и качеството на инвестиции труд. Не може да мързелувате и да избягвате осъществяването на своите отговорности.

Козирог

Представителите на този знак е по-добре да заобикалят физическо натоварване през днешния ден. Не разчитайте на достижения нито в работата, нито в спорта.

Водолей

Не крийте своите качества от другите и най-много от своите началници! Днес те би трябвало да бъдат демонстрирани в цялостна степен.

Риби

Това е денят, в който може да завършите стартирани по-рано каузи, само че е по-добре да се откажете да работите по нови планове. Те най-вероятно няма да ви донесат триумф, а ще са нужни много старания. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР