За повечето хора по света 2022 г. е годината, в

...
За повечето хора по света 2022 г. е годината, в
Коментари Харесай

За какво харчат пари истински богатите? Топ придобивки, за които не сте чували

За множеството хора по света 2022 година е годината, в която им се наложи да понижат доста покупките поради страховитите мащаби на инфлацията. Малък % от международното население обаче няма този проблем. Просто те са безчовечен богати. Те не просто нямат алтернативи какво да си купят и какво не, те си купуват неща, които ние, елементарните хора даже не знаем, че съществуват.

Кои са тези неща? В Reddit елементарни хора описват за невероятни придобивки.

" Истински богатите хора разполагат с частни гейтове на някои летища. Там има баня, СПА, бар, заведения, фитнес, сауна и какво ли още не. Те са единствено на тяхно разположение ".

" Всички знаят, че богатите имат частни самолети, само че някои от тях имат и частни влакове. Това към този момент са същинските капризи! Става въпрос за извънредно първокласни вагони, в които прекарват бутиковите си почивки из Европа ".

" Можеш да наемеш звезди за частни събития. Не става въпрос за инфлуенсъри от Instagram, а за същински звезди като Деми Мур, Елтън Джон и тн. ".

Виж още: Звезден разкош и жанр за хиляди: Иво Аръков сподели дома си 

" Моят началник е много богат и от него знам, че можеш да си клонираш умрелия домакински любим. Той го направи и клонираното му куче струваше 100 хиляди $ ".

" Ако си в действителност богат и желаят да те вкарат в пандиза за нещо, може да наемеш различен човек, който да лежи твоята присъда. Това е много известна процедура в Южна Америка, само че несъмнено го има и по други места ".

" Богатите хора употребяват специфичен лед за напитките си. Става въпрос аз ръчно гравирани кубчета, като 50 такива костват над 300 $ ".

" За някои богати хора книгите са единствено украса. Знам за такива случаи, в които се купува цяла поредност, с цел да се запълнята някакви лавици без притежателите да имат желание да ги четат ".

" Някои богати хора си купуват динозаври. Това е огромен проблем в палеонтологията, тъй като най-големите находки са в частни сбирки ".

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР