За постигане на целите на ЕС за намаляване на емисиите

...
За постигане на целите на ЕС за намаляване на емисиите
Коментари Харесай

Арх. Коларов: Баухаус отговаря на въпроса как искаме да живеем

За реализиране на задачите на Европейски Съюз за понижаване на излъчванията с 55% до 2030 година са нужни устойчиви концерции, основани на технологиите. Зеленият пакт основава единни правила за всички. Това е и тактика за напредък. Устойчивостта се трансформира и във финансов фактор, и в синоним на качество. Това съобщи проектант Георги Коларов, консултант на министъра в Министерство на регионалното развитие, който бе участник в панела " Нов европейски Баухаус - културните институции в умните градове. Възможности за цифровизация на районите ".

По думите му, това е инструмент, който дава опция да се влагат обилни средства.

Новият европейски Баухаус би трябвало да отговори на въпроса по какъв начин желаеме да живеем. Ние би трябвало да преодолеем границите сред просвета и изкуство, разясни арх. Коларов

Къде сме ние?

На фона на едно доста закъснение, направихме забележителна крачка, употребявайки опцията на Плана за въстановяване и резистентност. В последния вид е подложен акцент върху стабилно реновиране на постройките. В плановете ще бъде заложено ефикасното изполване на запаси на правилото на кръговост, потребление на екоматериали и така нататък Чрез потребление на ВЕИ, геотермална и хидротермална сила, ще се реализира икономическа и екологична резистентност на плановете.

Очакваме самодейността " Нов европейски Баухаус " да даде ясни решения на актуалните проблеми. Вярваме, че България ще взе участие интензивно в тези процеси и ще се възползва от опциите на Зеления пакт за своето развиване, заключи проектант Коларов.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР