За последните 10 години Фейсбук е сключила договори с минимум

...
За последните 10 години Фейсбук е сключила договори с минимум
Коментари Харесай

Най-малко 60 компании имат достъп до лични данни от Фейсбук

За последните 10 години " Facebook " е сключила контракти с най-малко 60 огромни производители на телефони, смарт телефони и други електронни устройства, които им отварят достъп до персоналните данни в обществената мрежа. Повечето от тези контракти не престават да са в действие, написа " Ню Йорк таймс ", представен от БГНЕС.
Според следствието на вестника достъп до данните на потребителите са получили " Епъл ", " Майкрософт ", " Амазон ", " Самсунг " и други Производителите на смарт телефони са получили достъп до данните на единствено на употребяващите обществената, само че и до данните на техните другари, освен това без тяхното единодушие.
Блокирането на функционалността " показа " не постоянно оказва помощ, разкрива " Ню Йорк таймс ". " Facebook " ще продължи да събира информация освен от потребителите си, само че и от лица, които не са част от обществената мрежа, само че най-малко един път са употребили услугите и приложенията на обществената мрежа, в това число и whatsapp, заяви през май пресслужбата на Европейския парламент, откакто ръководителите на " Facebook " дадоха отговор на 18 въпроса на евродепутатите. Според данни на Екологичен потенциал, съвсем 3 млн. от засегнатите в свадите към " Кембридж Аналитика " са европейски жители. Зукърбърг обаче твърди, че " Facebook " ще се преценява изцяло с новия правилник за отбрана на персоналните данни в Европа (GDPR), които влязоха в действие на 25 май.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР