За поредна вечер хиляди граждани излязоха на протест в няколко

...
За поредна вечер хиляди граждани излязоха на протест в няколко
Коментари Харесай

Поредна вечер на социални протести

За поредна вечер хиляди жители излязоха на митинг в няколко български града. Повод за недоволството им са неприятните условия за живот в страната.

Демонстрациите, почнали първоначално като митинг против високите цени на горивата, към този момент имат голям брой други претенции, свързани с приходите, налозите, монополите и така нататък
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
В Перник стачкуващите блокираха Автомагистрала " Люлин " за близо 2 часа. Частично бе спряно и придвижването по пътен възел " Даскалово ". Исканията на хората са за оставка на държавното управление, повишение на стандарта на живот и по-ефективна битка с корупцията.

Стотици хора се събраха във Варна на митинг. Очаква се те да преминат през центъра на шествие до общината, като може да блокират и Аспаруховия мост.

Тази вечер шествието в Стара Загора е пешеходно и ще премине през няколко улици в града. Десетки желаеха оставка на държавното управление, съд и затвор за отговорните по тази причина, че България е най-бедната страна в Европейския съюз.

В Габрово пред общината недоволни от ниския стандарт на живот настояха за работещи ръководещи.

Протестиращи в Шумен за малко блокираха централен бул.. Поискаха по-висок стандарт на живот и приканиха политиците за бързи и съответни дейности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР